La piscina coberta de La Todolella permetrà allargar la temporada de bany

20120603_piscinacobertatodolella_660x
comarquesnord.cat . La Todolella . dissabte, 2 de maig de 2012 . 4 comentaris
Etiquetes: ,

La Todolella ha obert la seua recentment remodelada piscina coberta, un recinte de bany que compta amb dos zones per nadar i un altra zona d’aigua a mode de jacuzzi. Les autoritats municipals i els veïns van apropar-se fins ací per tal de comprovar com és la nova imatge de la piscina després d’haver portat a terme un projecte mitjançant el qual s’ha col·locat una gran coberta. Un objectiu perseguit des de fa anys pel consistori que ara s’ha convertit en realitat.

A banda de col·locar esta coberta, que durant els mesos d’estiu podrà retirar-se en part per tal de deixar entrar el Sol, també s’han fet altres millores. Entre elles, s’ha portat a terme el condicionament de l’espai per a les persones discapacitades.

L’obra s’ha finançat amb càrrec al Pla d’Esports de la Diputació de Castelló. El pressupost final ha sigut de 450.000 euros, finançats a parts iguals entre la Generalitat Valenciana, la Diputació i l’Ajuntament de la Todolella.

L’Ajuntament confia en què fins estes instal·lacions aquàtiques es desplacen tant els propis veïns com aquells dels municipis dels voltants que no disposen d’una infraestructura d’estes característiques.

L’objectiu final amb la coberta de la piscina és el d’allargar la temporada de bany. S’intentarà tenir preparades les isntal·lacions des de Pasqua fins al Pilar. Ara, per a l’estiu, durant el mes de juny, la piscina estarà oberta per les vesprades, mentre que al mes d’agost obrirà les seues portes entre les 11 del matí i les nou de la vesprada. Al mateix temps, el bar oferirà servei d’entrepans i menjars per encàrrec.

Més informació: |

/span> comentaris

 1. Realment fa falta gastar 450.000€ en l´època de crisi que estem vivint??? No seria millor pensar amb algo que aportés més llocs de treball (una petita indústria per exemple)
  Quin nivell d´ocupaciò tindrà???
  Penso que hi ha llocs on fa més falta invertir i mes profitosos per al poble i per la comarca.
  Perdoneu el meu atreviment només el faig desde l´estima que tinc al meu poble.
  No obstant que la disfruteu.
  Angel

 2. Pot ser molta gent pense igual que Angel, i no dic que no tingueu raó, pero les subvencions es van sol·licitar abans de que vinguera la crisis, i eren només per a ambit esportiu, per a piscines si vols ho demanes i si no ho deixes pedre.
  A mes a mes, esta piscina no portarà cap gasto de manteniment, ja que només funcionarà mentres les plaques solars puguen mantindre l’aigua calenta, els mesos de mes fred es tancarà.
  Jo veig interesant que a la comarca tinguem de tot per a que la gent jove vullgue quedar-se a viure i no fugir cap a la ciutat per manca de prestacions.
  I per qué a un altre lloc i no a la Todolella?

 3. I, dic jo, s’haurà de netejar i haurà d’haver algú ocupat de la piscina, no? Això no són despeses?

  Tots sabem que això s’ha fet a la Todolella i no a un altre poble per motius polítics i no pràctics.

 4. Vuelvo a ser Angel, voy a escribir en castellano ya que no tuve la oportunidad de estudiar otros idiomas (en mi época solo se daba castellano) con esto se puede deducir que tengo una cierta edad, Cris, José no se si nos conocemos pero da igual.
  José, yo no soy político, no creo en la política y menos en los políticos sean del signo que sean (no dejo de reconocer que el mundo actual se mueve por intereses)para desgracia nuestra y así nos esta yendo.
  Cris,estoy seguro que la juventud no se va por falta de prestaciones lúdicas, yo soy de Todolella y hace muchos años (38) que me fuí y no fue por eso precisamente, sin piscinas, campos de deporte, discotecas….. me hubiera quedado si de joven cuando vas a tener algún hijo (que es lo más normal)hubiera tenido en la comarca un hospital, por ejemplo, aunque la cosa no ha cambiado mucho, hace dos años por la rotura de un dedo hubo que ir a Vinaroz a ver que tenía el dedo. Estas si son cosas que hacen que la gente se vaya de la comarca y si a ello añades la posibilidad de un trabajo digno y bien remunerado, con lo bien que se está viviendo en mi pueblo no solamente se quedaría la juventud sino que estoy seguro vendrían de otros lugares, aunque no hubiera piscina
  Un saludo y a luchar por nuestra comarca, sin intereses políticos y solo buscando el bien de los que viven en ella y el de los que siempre que podemos nos acercamos a nuestro pueblo, por cierto el jueves tengo un hueco y estaré disfrutando de Todolella un par de días
  Puesto que esto es muy frío si sois de por ahí y me tenéis controlado podemos hablar de esto y de lo que os parezca pero siempre sin política por el medio
  Angel Guardiola