Oscar Tena obté els avals necessaris per a optar al lideratge del PSPV provincial

comarquesnord.cat . Castelló . dimecres, 30 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

El també alcalde de Vilafranca, Oscar Tena, qui fora president del PSPV-PSOE durant l’etapa de Jorge Alarte, ja ha aconseguit el 10% dels avals necessaris per tal d’optar a la secretaria general dels socialites de Castelló.

El congrés provincial del PSPV-PSOE, que es celebrarà a l’Alcora el proper 9 de juny, també té com a candidats -de moment- a l’actual secretari general Francesc Colomer i a l’alcalde de Vila-real José Benlloch, que s’enfrontaran al de Vilafranca per tal d’aconseguir el lideratge provincial del seu partit. Segons la premsa, que titlla a Tena d’alartista i, per tant, d’enemic de Ximo Puig, serà Colomer qui té més possibilitats d’obtenir de nou el càrrec.

Tena, en declaracions als mitjans, ha explicat que té “bona sintonia” amb la resta de precandidats i que ell, no està “tutel·lat per ningú”, assegurant que vol “escoltar i ser escoltat”.

Més informació: | |