Triplet dels pilots ‘Benjamins’ del Matarranya en la inugural del Campionat d’Aragó de Bike Trial

20120601 BikeTrial Motorland (1)_660x
comarquesnord.cat . Alcanyís . dissabte, 16 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

El dissabte 26 de maig es va celebrar la primera prova del Campionat d’Aragó de Biketrial. Lo lloc triat per la gent del Club Bajo Aragón van ser les instal·lacions de Motorland Alcañiz. Al voltant del circuit de kàrting es van marcar sis zones naturals on els pilots havien de donar dos voltes. La prova va començar a les quatre de la tarde i va acabar al voltant de les vuit, i el principal hàndicap que es van trobar els pilots va ser la calor, i que va fer que en la segona volta algunes puntuacions fossin més elevades.

En la categoria ‘Expert’ el vencedor va ser Adrián Biel sobre la seua bicicleta Koxx de 26″, seguit de prop per Sergio Julián, que poc a poc torna a trobar el feeling a les zones. El tercer, i tancant podi, va ser el pilot de Biciacción Miki Perez. En ‘Minime’, Sergi Segú no va donar cap opció i es va imposar amb claredat per davant de Diego Tunez i el pilot d’Alcanyís Jaime Martínez.

Per la seua banda, los pilots del Matarranya van dominar en la categoria ‘Benjamí’ i es van repartir el pòdium. Uriel Campos, amb 1 punt, va pujar al més alt del calaix, però calcigant-li els talons va arribar Raúl Guimerà, que va fer 3 punts de penalització. Javier Bel tancava aquest podi matarranyenc amb només 8 punts. En acabar el trial, el club Biketrial Aragó va realitzar l’entrega de trofeus amb la presència dels presidents dels clubs Trial Matarranya i Baix Aragó i el pilot de Casp Abel Mustieles.

Més informació: |