Comencen los tallers gastronòmics de ‘Pon Aragón en tu mesa’

comarquesnord.cat . Beseit . divendres, 11 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Els tallers gastronòmics que cada any organitza el GAL Baix Aragó – Matarranya ja han començat. Concretament, al Matarranya, va ser un taller d’elaboració de sabó en oli d’oliva que va desenvolupar-se a Beseit el que va donar el tret d’eixida. En aquesta ocasió les activitats arribaran a 14 municipis matarranyencs en el que els veïns podran participar en tallers com el citat d’elaboració de sabó, un taller de maridatge entre formatges i vi, un de maridatge entre vi i pernil o un d’elaboració de melmelada artesana, entre d’altres.

“Enguany estem molt contents perquè hem tingut una molt bona resposta de la gent i els tallers arribaran a casi tots els municipis de les dos comarques. Al Matarranya es faran concretament a 14 localitats”, va explicar Virginia Cardona, tècnica de cooperació del GAL Baix Aragó – Matarranya. A més, en esta edició dels tallers els participants rebran diferents materials com dossier o reculls de receptes per a poder aplicar posteriorment a casa seua els coneixements adquirits a cada un dels tallers.

Aquestes sessions tenen com a principal objectiu, segons va apuntar Cardona, “donar a conèixer els productes agroalimentaris del territori rural a través de tallers de formació i sensibilització”, es desenvoluparan duran aquests mesos de maig i juny.

Més informació: