Últims dies per presentar les propostes fotogràfiques a ‘Valors del Matarranya’

comarquesnord.cat . Matarranya . dijous, 10 de maig de 2012 .
Etiquetes: ,

Lo termini per a presentar propostes al concurs fotogràfic ‘Valors del Matarranya’ arribe al seu tram final. Lo pròxim diumenge 13 de maig se clausure el període de participació en el concurs fotogràfic, que enguany arribe a la seua setena edició. Per presentar les propostes fotogràfiques, caldrà portar-les a la seu de la Comarca del Matarranya, i que tenim a l’Avinguda Cortes d’Aragó 7 de Vall-de-roures.

Los concursants podran presentar d’una a tres fotografies, i estes fotografies hauran de ser inèdites i no podran haver estat presentades en altres concursos fotogràfics. No s’admetran aquelles fotografies en les que s’apliqui qualsevol recurs tècnic per afegir o eliminar elements, objectes o persones, ni modificar la seua composició original a excepció de la lluentor i el contrast.

Les fotografies seran presentades en suport paper, i la grandària oscil·larà entre unes dimensions mínimes de 20 x 25 cm i màximes de 30 x 40 cm. Totes les fotografies aniran muntades sobre un suport de cartolina de 40 x 50 cm. La cartolina serà negra per aquelles fotografies que es presenten en color, i serà blanca per les que ho facin en blanc i negre. No s’admetran les obres que no compleixin aquestes característiques.

Al dors de la cartolina, ben visible, figurarà amb lletres majúscules el títol de l’obra. A l’interior de un sobre tancat, enganxat al dors de la cartolina, apareixeran les dades següents, com són lo títol de l’obra, lo nom i cognoms de l’autor, lo D.N.I, l’adreça, el telèfon, una adreça de correu electrònic i la declaració que l’obra no ha estat premiada ni es troba sotmesa a l’explotació de terceres persones.

A més, s’estableixen els següents premis. La fotografia guanyadora rebrà 300 euros, mentre que el segon premi rebrà 200 euros, lo tercer 100 euros i també hi haurà vuit accèssits premiats amb 60 €. Cap participant podrà obtindre més d’un premi. La decisió del jurat es farà públic i els guanyadors seran informats per telèfon, carta o correu electrònic. Serà necessària la presentació en suport CD perquè la decisió del jurat sigui 
efectiva.

Més informació: |