La Todolella es beneficia del pla d’electrificació

comarquesnord.cat . La Todolella . divendres, 27 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

10 municipis de l’interior de Castelló, entre els quals es troba La Todolella, es beneficiaran del Nou Pla d’Electrificació de la Generalitat Valenciana. La Comissió d’Infraestructures de la Diputació Provincial de Castelló ha aprovat la inversió necessària per a l’execució de les actuacions susceptibles de ser subvencionades en l’exercici de 2012, que ascendiran a vora 431.000 euros. Este projecte es porta a terme d’acord amb el conveni subscrit amb la Consellería d’Infraestructures i Transports per a la realització del Pla d’Electrificació Rural.

Per al present any i segons el conveni de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial, s’han aprovat les ajudes als ajuntaments castellonencs per a la realització de diverses obres que han sol·licitat dins del Pla Provincial d’Electrificació Rural per a l’any 2012, subvencionant-se les mateixes fins a un 50% del total de la inversió. Dins del Pla d’Electrificació Rural 2012 entren 10 municipis de Castelló, entre ells La Todolella.

La inversió per a tots els pobles és de 430.000 euros dels quals la Diputació Provincial aporta directament 87.000. La inversió promou el subministrament d’energia per a l’extracció d’aigües subterrànies, l’electrificació de masos o la millora d’enllumenats públics de municipis de l’interior.

Els dos Organismes que, mitjançant el corresponent Conveni, col·laboren en el Pla, són la Direcció general d’Energia de la Consellería d’Infraestructures i Transport i la Diputació de Castelló, que mitjançant esta iniciativa estan promovent projectes d’extensió de la xarxa a les zones rurals així com millores d’altres infraestructures elèctriques als pobles que les necessiten. Han aconseguit amb això estalvi i eficiència energètica en comarques i nuclis urbans, així com disposar d’energia en llocs on era costós però necessari.

Més informació: |