Roses, llibres i poesia per a celebrar Sant Jordi

comarquesnord.cat . Matarranya . divendres, 20 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , ,

El pròxim dia 23 d’abril, diferents pobles de la Comarca del Matarranya celebraran la festivitat de Sant Jordi. D’esta manera, els veïns i visitants podran gaudir de diferents actes a Calaceit, Arenys de Lledó, Lledó, Queretes, i Pena-roja.

A més el jardí botànic de Ràfels també dedicarà les seues activitats del diumenge 22 al àmbit de la literatura.

Com es tradició als municipis de Arenys de Lledó, Lledó i Queretes diferents entitats posaran un petit expositor de llibres, plantes i roses a la plaça major de cadascun dels municipis.

Per la seua banda, cal destacar que a Arenys de Lledó per la tarde hi haurà una actuació per xiquets al local de la Societat i a Queretes es celebrarà un dinar de germanor al Recinte Firal. 

A Pena-roja, com des de ja fa uns anys, l’Associació Cultural Tastavins ha programat una excursió en la que els participants aniran fins a la Serra Molinera per després celebrar un dinar de convivència.

Finalment, cal destacar que a Calaceit, a banda de la tradicional paradeta de llibres i roses de l’Associació de Dones Kalat-zeit, també tindrà lloc a partir de les 12 del matí la primera lectura continuada de obres literàries del Matarranya en la que enguany els participants llegiran poemes de l’autor pena-rogí Desideri Lombarte.

Més informació: | |