Plataforma demanarà al Plenari d’abril l’emissió íntegra dels mateixos a la tele de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 16 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dilluns la seua sessió plenària del mes d’Abril, que era canviada al tercer dilluns d’abril, ja que el segon que es quan es celebra habitualment era festiu. A la sessió destaca l’adjudicació del servei públic d’abastiment d’aigua potable al municipi i la modificació de l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana.

A la sessió es plantejen també dues mocions. Una del grup socialista al voltant de la situació de l’oficina agrària local, que es manté amb menys personal des de fa temps per part de la Conselleria i un altra del grup Plataforma per Vilafranca-Compromís per a l’emissió íntegra dels plens de l’Ajuntament a Televisió de Vilafranca i a la pàgina web.

Al plenari es donarà compte de l’informe de la Conselleria d’Infrastructures, Territori i Medi Ambient sobre la col·locació de reixes inclinades als passos d’entradors a finques de la carretera CV-12.

Amb els decrets de l’alcaldia, el despatx extraordinari i la secció de precs i preguntes es completa aquest plenari del mes d’Abril a Vilafranca.

Més informació: | | |