El Morella no té porter per a enfrontar-se amb La Pobla i el Vilafranca avança l’encontre a divendres

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 13 d'abril de 2012 .
Etiquetes: , , , , , , ,

El Morella no té porter per a enfrontar-se amb La Pobla i el Vilafranca avança l’encontre a divendres.El Cinctorrà rep la visita aquest diumenge del Césped La Plana Benlloch, conjunt que li va guanyar clarament a la primera volta però que actualment ha baixat moltissim el seu rendiment

. FUTBOL 1ª REGIONAL

26ª JORNADA. MORELLA F.C. – C.D. LA POBLA
Dissabte 14 d’Abril. Camp Fàbrica de Giner. Morella. 18:30H
El Morella rep a La Pobla al Camp de la Fàbrica de Giner en un partit en el que els morellans poden certificar la seua continuitat a la categoria, que sembla totalment segura. Diego Boix no podrà comptar per diferents motius amb els seus dos porters, Dídac i Jero i en aquest cas, Pau seria el porter amb quasi tota seguretat. Carni serà baixa ja que va ser expulsat al darrer partit, jugat a Traiguera. La Pobla es juga prou en aquest encontre ja que està tres punts per darrere del Morella a la classificació. S’espera que siga un partit complicat davant d’un combatiu rival que al partit de la primera volta va derrotar als morellans.

FUTBOL 2ª REGIONAL
26ª JORNADA. C.E. CINCTORRÀ – C.D. CÉSPED LP. BENLLOCH
Diumenge 15 d’Abril. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres. 17h.
El C.E. Cinctorrà rep la visita aquest diumenge del Césped La Plana Benlloch, conjunt que li va guanyar clarament a la primera volta però que actualment ha baixat moltissim el seu rendiment. El Cinctorrà, després d’haver sumat 1 punt dels darrers 9 possibles, intentarà retrobar-se amb la victòria per continuar lluitant per la segona posició de la classificació. Ara ocupa la tercera plaça i una victòria seria molt important per recuperar la il·lusió en aquest tram final de la temporada. Dani Blanch no podrà comptar amb Dani Artola i Pau, lesionats i amb Iván Marín sancionat per acumulació d’amonestacions. Son dubte Mampel i David Temprado.

26ª JORNADA. C.F. VILAFRANCA – C.D. ELS IBARSOS
Divendres 13 d’Abril. Camp del Serrito. Vilafranca. 20,30h.
Vilafranca i Els Ibarsos s’enfronten aquest divendres al Camp del Serrito en un partit en el qual, el conjunt visitant aconseguiria el campionat de lliga en cas de sumar els tres punts. L’empat encara no seria suficient per a Els Ibarsos ja que queda per jugar el partit Els Ibarsos-Xert i no està clar el ‘average’ individual entre els dos conjunts. Els Ibarsos, això si, va guanyar 0-4 a Xert i podriem dir que en cas d’empatar al Serrito el títol seria al 99,9% per a l’equip de Els Ibarsos. Fernando Ibáñez te a disposició a quasi tot el planter, a excepció de Javier per temes personals i de David Prades, que continua recuperant-se d’una lesió de llarga duració.

. JUVENILS
Els equips juvenils de la nostra comarca disputen aquest cap de setmana una nova jornada de competició a la 3ª Regional Juvenil. Els Ports FC juga a casa davant el Benicense, mentre que el Vilafranca es desplaça al camp del Cabanes aquest divendres, després d’haver aconseguit dues victòries consecutives per golejada.

ELS PORTS F.C. – A.C.D. BENICENSE
Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 14 d’Abril. 16h.

C.D. CABANES – C.F. VILAFRANCA
Camp Municipal de Cabanes. Divendres 13 d’Abril. 20h.

. CADETS I INFANTILS

Cadets i infantils de Els Ports FC es desplacen a Borriana aquest cap de setmana. Especialment complicat és el partit per als infantils, ja que el Borriana ‘B’ és el líder de la categoria. Per la seua banda els cadets de Els Ports, penultims a la classificació juguen davant un Borriana onzè a la lliga.

INFANTILS. C.D. BORRIANA ‘B’ – ELS PORTS F.C.
Borriana. Dissabte 14 d’Abril a les 10:40h.

CADETS. C.D. BORRIANA ‘B’ – ELS PORTS F.C.
Borriana. Dissabte 14 d’Abril a les 9h.

. ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS

Alevins, benjamins i prebenjamins tenen una intensa jornada de competició aquest cap de setmana. En el cas de l’aleví i benjamí ‘A’ recuperen un partit aplaçat amb el Futur Vinaròs, pendent des del Carnestoltes de Vinaròs. Els enfrontaments es juguen a Vilafranca diumenge pel matí. Els ‘B’ jugaran al Camp de la Fàbrica de Giner front el Torreblanca. Els més menuts, els prebenjamins reben la visita del Futur Vinaròs a Forcall.

ALEVINS
ELS PORTS F.C. ‘A’ – C.F. FUTUR 09 VINARÒS
Camp del Serrito. Vilafranca. Diumenge 15 d’Abril a les 11h.

ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.F. TORREBLANCA
Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 14 d’Abril a les 11h.

BENJAMINS
ELS PORTS F.C. ‘A’ – C.F. FUTUR 09 VINARÒS
Camp del Serrito. Vilafranca. Diumenge 15 d’Abril a les 12h.

ELS PORTS F.C. ‘B’ – C.F. TORREBLANCA
Camp Fàbrica de Giner. Morella. Dissabte 14 d’Abril a les 12h.

PREBENJAMINS
ELS PORTS F.C. – C.F. FUTUR 09 VINARÒS
Camp Municipal de Forcall. Diumenge 15 d’Abril a les 11h.

. FRONTENNIS

Després del paró de Setmana Santa torna la competició a les lligues de frontennis. El Vilafranca ‘A’ rep al Vilavella al Frontó Municipal de Vilafranca mentre que a la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ es desplaça a La Llosa.

DIVISIÓ D’HONOR. VILAFRANCA ‘A’ – VILAVELLA ‘A’
Vilafranca. Frontó Municipal. Dissabte 14 d’Abril a les 16h.

1ª DIVISIÓ PROVINCIAL . LA LLOSA – VILAFRANCA ‘B’
La Llosa. Dissabte 14 d’Abril a les 16h.

. BÀSQUET

Cap de setmana sense competició i que es aprofitat pels equips del CBF Morella per realitzar diferents excursions en les que disputaran partits amistosos. Els equips benjamí, aleví i infantil visitaran la població turolenca d’Albarracín mentre que l’equip cadet visitarà Peñíscola.

Més informació: | | | | | | |