Comencen les obres de la zona industrial de Vilafranca

20120410_poligonindustrialvilafranca_660x319
comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 10 d'abril de 2012 .
Etiquetes: ,

Les obres d’urbanització de la nova zona industrial de Vilafranca ja han començat. L’empresa Jujosa s’encarrega d’executar aquestos treballs amb els que actualment s’estan preparant les conduccions del clavegueram. La zona industrial es troba ubicada junt a les naus de l’empresa Marie-Claire i està comptant amb l’interès de diferents empreses, autònoms i altres emprenedors que ja han presentat la documentació a l’Ajuntament per tal d’adquirir parcel·les. Una actuació que encara que s’endarreria un poc respecte al que estava previst, ja està en marxa. La nova zona permetrà solventar la manca de sòl industrial que patia el municipi davant d’una important demanda per part d’empresaris i autònoms. Per dur endavant aquesta urbanització l’Ajuntament de Vilafranca compta amb una ajuda del Ministeri d’Indústria del Govern d’Espanya.

Durant aquest estiu s’espera poder finalitzar les obres d’urbanització d’aquest polígon industrial a Vilafranca i que posteriorment els interessats construixquen les seues naus. A més, cabria la possibilitat d’ampliació de la zona industrial en un futur.

L’Ajuntament de Vilafranca pretenia construir un polígon industrial a un kilòmetre del municipi, junt a la CV-15. L’actual situació de crisi econòmica i la complexitat del projecte van fer que es replantejara la qüestió i canviar l’ubicació d’aquesta nova zona industrial que ja ha començat a construir-se.

Més informació: |