Més de 50 morellans acompanyaran a Ximo Puig el dia que podria ser elegit secretari general del PSPV

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 28 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

El secretari general del PSPV-PSOE de Morella, Josep Bordàs, ha comparegut en roda de premsa per explicar la importància que té per a la localitat que el secretari general del principal partit de l’oposició puga ser morellà. En concret, destacava que “tots els morellans i morellanes sabem la capacitat que té el nostre company Ximo Puig per liderar projectes, tal com demostra la seva gran gestió al capdavant de l’Ajuntament de Morella”.

Per això, afegia que “el PSPV-PSOE ha de recuperar la confiança de la societat i ser una alternativa de govern a aquest Partit Popular que ha sumit la Comunitat Valenciana en una crisi molt profunda i de la qual serà molt difícil sortir”. A més, afegia que “Ximo Puig ha demostrat amb la seva gestió a l’Ajuntament de Morella que pot aplicar polítiques socials dirigides a tots els ciutadans i ciutadanes i que pot portar a terme un projecte de progrés en una zona d’interior que ha estat històricament oblidada per les administracions governades pel Partit Popular”.

Sabedors de la importància que té per al PSPV-PSOE de Morella el XIIè congrés nacional que se celebra a Alacant aquest cap de setmana, més de mig centenar dels seus militants es desplaçaran fins a la universitat d’aquesta localitat. Aquesta elevada xifra suposa més del 50% dels militants, ja que aquesta delegació compta amb uns 90 membres.

Bordàs destacava que “és una cita històrica per a Morella, un morellà pot convertir-se el líder del principal partit de l’oposició”. L’agrupació de Morella també comptarà amb dos delegats al congrés, el mateix Ximo Puig, i la vicesecretària María Rallo.

Bordás també destacava que “Ximo Puig és un gran coneixedor de tot el territori i la seva forma de fer política pot canviar la visió de les zones d’interior allunyades de les grans ciutats. Ximo Puig creu en la potencialitat del territori i dels ciutadans que hi viuen”.

Més informació: | |