La Diputació de Castelló destina 20.160 euros al benestar social de la comarca

20120321_estherpallardo5Tmancomunitat_660x
comarquesnord.cat . Cinctorres . dimarts, 20 de març de 2012 .
Etiquetes: , ,

La vicepresidenta d’Acció Social de la Diputació, Esther Pallardó, continua amb un cicle de reunions amb les tretze mancomunitats que hi ha a la província. L’objectiu és el d’informar-les de la resolució de la convocatòria d’ajudes aprovada recentment per al benestar social. Es tracta d’unes subvencions destinades a manomunitats o municipis amb titularitat d’equips de serveis socials de base i suposa una xifra de 240.000 euros que milloraran estos serveis.

L’última reunió ha sigut a Cinctorres amb alcaldes i representants municipals de la Mancomunitat Comarcal Els Ports. “Destinem 9.000 euros per a la contractació d’una nova treballadora social i 11.160 euros per a fer front a les despeses de la treballadora social que ja està contractada”, ha afirmat Esther Pallardó a nord·la televisió comarcal.

El conjunt d’stes ajudes es destinen a contractar diplomats en Treball Social, així com per a cofinançar els costos derivats dels contractes dels treballadors socials de base amb anterioritat a octubre de 2009. “Els temps no són els més apropiats però la Diputació de Castelló continua tenint una gran sensibilitat amb els aspectes socials, com s’ha demostrat”, ha declarat Pallardó.

En la seua estada a Cinctorres, la vicepresidenta d’Acció Social de la Diputació de Castelló ha visitat les vivendes tutelades del municipi. Un projecte acabat que veu retardada la seua obertura. Amb estes trobades la Diputació de Castelló tracta d’atendre les demandes socials dels ciutadans de la província. Les ajudes per tal de contractar treballadors socials o afrontar les despeses dels actuals donen resposta a part de les necessitats assistencials dels municipis.

Més informació: | |