El ‘clown’ Nandet presenta ‘Casting’ per a “Vilafranca solidaria”

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 20 de març de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Ferran Vives, més conegut teatralment com al ‘Pallasso Nandet’, participa en la ‘Campanya d’Ajuda a la Banya d’Àfrica’ que impulsa ‘Vilafranca Solidària’ amb unaactuació molt especial que es desenvoluparà el proper dissabte 24 de Març a la Casa de Cultura de Vilafranca. I a més ho fa estrenant un nou espectacle titulat ‘Càsting’, que recull els números de ‘clown’ més importants del pallasso amb el fil conductor d’un càsting, per al qual compta amb l’ajuda de Rafa Vicente.

Des de ‘Vilafranca Solidària’ li van proposar fa un temps a ‘Nandet’ la possibilitat d’organitzar un espectacle al municipi per a recaptar fons per a la campanya i no s’ho va pensar dues vegades. Aquest fet el va animar a preparar ‘Càsting’ i després de moltes hores de treball aquest dissabte podrem conèixer el resultat.

. Dissate 24 a les 18 hores
El dissabte a les 6 de la vesprada s’espera que la Sala Carles Pons de la Casa de Cultura s’ompli de gom a gom per veure aquesta nova creació de ‘Nandet’. Quan millor siga l’entrada, major serà l’aportació econòmica per la ‘Campanya d’Ajuda a la Banya d’Àfrica’. El preu mínim de l’entrada serà de 2 euros, encara que cadascú podrà aportar el que dessitje i es podrà participar també en el sorteig de 3 titelles que el ‘pallasso’ ha preparat per a l’ocasió.

El ‘Pallasso Nandet’ compta amb gran popularitat a la nostra comarca i també a molts altres llocs de la província de Castelló, ja que sol comptar amb un important seguit d’actuacions a llocs molt diferents. Pel moment, ja comença a comptar a varies eixides per a aquest 2012.

L’expectació està assegurada per a aquest dissabte 24 de Març a les 18 hores a la Casa de Cultura de Vilafranca. Una bona oportunitat per veure en acció el nou espectacle ‘Càsting’ de Nandet i ajudar als pobles de la Banya d’Àfrica afectats per la fam.

. Vídeo . ‘Vilafranca solidària’ amb el pallasso Nandet

Més informació: | | |