“Si parlem de perdre la identitat d’un municipi, em trobaran en contra”

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner ha assenyalat a Borriana davant els mitjans de comunicació que “és necessari apostar per l’eficiència en la gestió pública a través d’unitats administratives, per la qual cosa hem d’exigir que es depuren duplicitats entre les conselleries i els ministeris i no centrar el debat en les entitats locals, que són les que més serveis presten i menys finançament reben”.

Aquestes declaracions atenen al comentari del secretari d’Estat d’Administracions Públiques, Antonio Beteta, qui va assenyalar que a Espanya hi ha 4.000 ajuntaments sense viabilitat econòmica.

“Si parlem de buscar l’eficiència en la gestió a través d’unitats administratives que puguin coordinar millor els serveis al ciutadà em trobaran en la mateixa sintonia però, si per contra, parlem de perdre la identitat d’un municipi em trobaran en contra, sigue el partit que sigue. El que ha nascut en un poble i té aquí les seves arrels té tot el dret a voler seguir siendolo”, ha explicat Moliner.

Sobre aquest tema, el president provincial també ha apuntat que “si cal parlar d’eliminar duplicitats estaré encantat de fer-ho però no és just que es carregue tot el debat sobre les administracions locals perquè són les presten els serveis fonamentals als seus veïns amb molts menys recursos”.

Més informació: | |