El Matarranya espera que Aragó respecto el conveni del Pla Pilot

comarquesnord.cat . Matarranya . dimarts, 13 de març de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

La Comarca del Matarranya espera que el Govern d’Aragó sigue respectuós amb lo conveni que es va firmar sobre el Pla Pilot i es mantinguen les inversions previstes a l’Estació Rural d’Interior de Queretes durant lo 2012. Precisament, lo Pressupost del Consell Comarcal per a este exercici contemple les inversions previstes en l’Antiga Estació de Queretes, on està previst crear-se un entorn logístic i turístic comarcal molt potent. Tot i això, la Comarca també és conscient de la situació econòmica actual.

A la vegada, però, Francisco Esteve va recordar que el 2012 hi ha una partida prevista de més de 400.000 euros i que “natres volem complir este conveni, i esperem que el Govern d’Aragó complixque el que va firmar”. A la vegada, Esteve va recordar que el projecte de l’Estació de Queretes li pot donar un impuls molt gran a la comarca i “farem tot lo possible perquè este projecte s’acabo”. Des del Consell Comarcal se recorde que també han eixit nous projectes per enguany com la ruta de l’art rupestre.

Pel que fa a l’estat actual del projecte de l’Estació Rural d’Interior del Matarranya, lo president de la Comarca va apuntar que “ara mateix deu estar al 60 per cent” de la seua finalització. Entre altres coses, s’han fet connexió d’aigües i serveis, i s’està també en l’acopio de la línia elèctrica. Pel que fa a casetes finalitzades, ja se té acabat l’espai de BTT, dos cases de l’alberg i faltarie ara la sala gran d’alberg i la remodelació del segon edifici vell de l’estació dedicat a la cuina i el menjador.

Finalment, i pel que respecta al PDR, lo president de la Comarca del Matarranya va dir que des del Matarranya, les línies a seguir estan molt clares, i des d’un principi es van tindre els projectes clars i evidents, la qual cosa es beneficiós per al Matarranya.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Això me recorda l’aeroport de Castelló… No hi ha més necessitats a la comarca que fotre un centre de BTT i un alberg per a que la gent que hi vingue no acabo dormint als hotels de la zona. Una estació sense trens, 400.000 euros que mai no tornaran… Quin desastre!