Els Glober, de Morella i Olocau, a la final del campionat de la UJIcomarquesnord.cat, Castelló
» dimarts, 6 de març de 2012

Un equip format per un jugador d’Olocau del Rei i 13 de Morella jugarà la final de futbol 7 del campionat intern de la Universitat Jaume I de Castelló. La competició compta amb 52 equips i més de 500 alumnes que lluiten per la victòria. Aquests s’enfronten durant la setmana per a jugar les diferents jornades que es reparteixen al llarg del curs acadèmic.

Els Glober aconseguiren passar a la final després de remuntar un partit que començarien perdent amb un gol en pròpia porta. El partit es capgiraria a la segona part obtenint un resultat de 2-1 que ofereix la possibilitat de guanyar el torneig als dels Ports.

Este dijous serà la gran final i un equip composat per gent de la comarca podria obtenir el trofeu de millor equip de la UJI. A més, un equip de Portell també està a una de les finals dels campionats d’aquesta universitat, concretament en futbol sala.

Més informació: |

/span> comentaris

  1. Yes, We Can

  2. La victòria està més prop que mai!!