Castelló i Terol acorden dissoldre la històrica Mancomunitat Turística del Maestrazgocomarquesnord.cat, Castelló
» dimecres, 22 de febrer de 2012

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i la presidenta provincial de Terol, Carmen Pobo han anunciat que s’ha pres la decisió de dissoldre la Mancomunitat Turística del Maestrazgo. “Una idea que ja s’havia forjat en l’anterior legislatura i que en les actuals circumstàncies econòmiques té més sentit que mai. És temps d’eliminar costos innecessaris i potenciar aquelles accions que ens permetin solucionar els problemes de la gent”.

El president provincial de Castelló ha xifrat en 8.000 euros les despeses de manteniment administratiu d’aquesta entitat que englobava a 57 municipis castellonencs i turolencs, encara que ha recordat que “en els últims 6 anys el seu funcionament era pràcticament testimonial, es trobava ja en suspensió d’activitats”. Javier Moliner, qui ha destacat que “Teruel és la província més aragonesa de les valencianes i Castelló la més valenciana de les aragoneses”, ha mantingut dues reunions amb els presidents de les diputacions de Tarragona i Teruel. Demà tindrà lloc el tancament d’aquesta ronda de reunions a València, on el president de la Diputació de Castelló es trobarà amb Alfonso Rus.

Moliner ha programat aquesta ronda de trobades amb els seus homòlegs de les tres províncies limítrofes amb Castelló convençut que “hi ha bastants projectes, iniciatives i reivindicacions que tenen moltes més possibilitats de prosperar anant de la mà amb altres territoris que tinguin els mateixos interessos que nosaltres”.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. PERE ADELL I CONESA enllaç al seu comentari

    Ja han après, on és, i que és el “Maestrazgo”.? Ja era l’hora.!! Morella es la Capital dels Ports, i els pobles com La Mata, ja fa anys que ho saben, doncs mai noa ha format part d’aquest invent de “Maestrazgo”. Val mes tard que mai.!!