Últims dies per veure el projecte col·lectiu ‘Art Matarranya’


Etiquetes: ,comarquesnord.cat, Matarranya
» dimarts, 21 de febrer de 2012

Ha arribat lo compte enrere per posar fi al projecte col·lectiu ‘Art Matarranya’, una mostra en la que han participat 28 artistes de la nostra comarca i que es va estrenar el passat mes de novembre durant les Jornades Culturals de la Comarca del Matarranya. L’exposició ha estat repartida entre els espais de les Cavallerisses del Castell de Vall-de-roures, l’Antiga Fàbrica Noguera de Beseit i el Museu Joan Cabré de Calaceit durant estos 3 mesos, i es tancarà oficialment este diumenge 26 de febrer.

Tot i això, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya no es descarte que esta mostra es pugue ampliar unes setmanes més, ja que des de Beseit i Calaceit hi ha cert interès en que es mantingue l’exposició. Tot i que encara s’està a l’espera de decidir què passarà després del 26 de febrer, ja que també s’ha de parlar amb els artistes, ja s’ha avançat que la mostra no es mantindrà al Castell de Vall-de-roures perquè hi té previstes altres activitats culturals.

Este interessant projecte col·lectiu va nàixer també com una oportunitat als creadors del territori de poder exposar els seus treballs al seu propi entorn, cosa que no sol resultar senzill. Un altre objectiu d’esta interessant mostra és que els habitants del Matarranya coneguen lo que s’està fent actualment als seus municipis, “que vegin què treball realitze aquell veí que pinte o és escultor”, va explicar el tècnic de cultura de la Comarca del Matarranya, David Arrufat.

Des de Cultura van recordar que les mostres se podran visitar durant esta última setmana en horari de funcionament dels espais expositius. Tot i això, cal recordar el canvi que s’ha produït en l’Antiga Fàbrica Noguera de Beseit, on degut a problemes de finançament, va estar tancada durant lo mes de gener i alguns dies de febrer. En estos moments, l’espai expositiu de Beseit està obert tots los caps de setmana. Per veure la mostra, cal dirigir-se abans a l’oficina de turisme del poble matarranyenc.

Més informació: |