Mont-roig registra mínimes de -11.5 graus i el riu Escorça baixa completament gelat


Etiquetes: , ,



comarquesnord.cat, Mont-roig
» dilluns, 13 de febrer de 2012

Lo Matarranya ha tornat a registrar unes temperatures molt baixes, amb unes mínimes que este cap de setmana han arribat fins als 11.5 graus sota zero. Les temperatures més extremes s’han viscut a Mont-roig durant la matinada de dissabte a diumenge, amb unes mínimes per sota els -10 graus i amb unes màximes que a les dos de la tarde marcaven els -0.5 graus.

Fred generalitzat durant lo cap de setmana a tot lo Matarranya, sent unes temperatures extremes durant la matinada de diumenge. A l’Observatori de Beseit, la màxima del diumenge va ser de 2.8 graus, mentre que les mínimes del cap de setmana van superar els -5.5 graus. Una situació similar va succeir al Pantano de Pena, on la mínima va ser de -5.6 graus i la màxima només va tocar els 2.8 graus.

Un cop més, les temperatures més extremes s’estan vivint a Mitxa-vila (al llindar entre Coratxà i Pena-roja), amb unes mínimes seques que este cap de setmana van arribar als -10.9 graus i porten des de l’1 de febrer on lo mercuri està per sota els 0 graus. Però la imatge més curiosa del fred ens la porte el riu Escorça (riu de Mont-roig), amb unes aigües que porten més d’una setmana completament gelades.

Més informació: | |