El Cinctorrà supera totes les adversitats i es situa segon a la lliga


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Els Ports
» diumenge, 5 de febrer de 2012

Després de la disputa de la jornada 18 de lliga a la 2ª Regional Grup 1, el C.E. Cinctorrà és segon classificat amb 38 punts. Quasi res. L’equip de Cinctorres està atravessant el seu millor moment de la història i està lluitant per l’ascens a la 1ª Regional. Dissabte passat tenia un partit a Alcalà de Xivert davant el Platges d’Alcossebre, cuer de la categoría al que derrotava per 3-5 després d’anar perdent clarament per 3-0. El Cinctorrà va remuntar per acabar guanyant el partit. Un encontre disputat amb un fort vent que dificultava molt el joc.

L’àrbitre no va arribar a temps a Alcalà i el partit es va endarrerir un hora i mitja. Finalment començava un encontre marcat pel fred i per l’intens vent que bufava a Alcalà, fenòmen meteorològic que resultaria clau al partit.

Els locals tenien el vent a favor a la primera part i ho aprofitarien per sorprendre al C.E. Cinctorrà, que disposava d’un major domini del joc. Però els locals, ajudats pel vent i per les errades defensives del Cinctorrà, anirien obrint camí al marcador. Tres gols en 25 minuts hagueren pogut deixar sentenciat qualsevol partit… però amb aquest C.E. Cinctorrà, no. Els de Cinctorres no es van desesperar amb el 3-0 al marcador i intentaven fer el seu joc, creant oportunitats i aprofitant-les. Al minut 37 Iván Roda obria la porta a l’esperança amb el 3-1 i Albert Guardiola amb el 3-2 al minut 44, l’acabava d’obrir de par en par.

A la segona part el Cinctorrà va eixir disposat a sentenciar definitivament el partit i el Platges d’Alcossebre no va passar del mig del camp. El domini del conjunt de Dani Blanch va ser abrumador i es traduiria finalment al marcador. Al minut 60, Sergi marcava el 3-3 i quedava encara un món per davant. Els visitants acabarien per acorralar al Platges d’Alcossebre a la seua àrea i amb dos gols de Fran als minuts 71 i 78, acabarien per posar el 3-5 final al marcador i sumant tres punts més (ja en son 38) per situar-se a la segona plaça de la classificació. Aquesta és la cinquena victòria consecutiva del Cinctorrà al 2012 i tercera seguida a domicili.

El proper diumenge el Cinctorrà rep la visita al Pla de Mig Ull del penúltim classificat, el Tírig.

» Resultat
» Platges Alcossebre 3-5 CE Cinctorrà

» Alineació
» C.E. Cinctorrà: Diego, Hicham, Fran, Delfín, Iván Marín, Sergi, Alejandro, David Temprado, Albert Guardiola, Dani i Iván Roda. També van jugar Andreu i Guillermo.

» Gols
» 1-0 min. 9
» 2-0 min. 16
» 3-0 min. 25
» 3-1 min. 37 Iván Roda
» 3-2 min. 44 Albert Guardiola
» 3-3 min. 60 Sergi
» 3-4 min. 71 Fran
» 3-5 min. 78 Fran.

Més informació: