La Diputació de Terol aproparà fins a les estacions d’esquí a més de 800 escolarscomarquesnord.cat, Matarranya
» dijous, 12 de gener de 2012

La Diputació de Teruel ha posat en marxa una nova campanya d’esquí escolar a Valdelinares. Esta activitat lúdica i esportiva se desenvoluparà al llarg del primer trimestre de l’any 2012, i els seus objectius principals són lo foment de l’esport de l’esquí i estimular la convivència en un entorn natural. A més, esta iniciativa permetrà incrementar el coneixement de la província als alumnes, així com contribuir a la promoció turística de la Serra de Gúdar entre la població de Teruel.

Per dur a terme esta campanya, la Diputació de Teruel destinarà enguany un pressupost de 160.000 euros per al desenvolupament de l’esmentada campanya. D’ella se’n beneficiaran un total de 837 alumnes (417 xiquets i 420 xiquetes), a més de 34 acompanyants. La participació arribarà fins als 36 centres educatius de la província. Durant l’experiència, los participants estan cinc dies en estes instal·lacions i cada grup d’alumnes pot anar acompanyat per un professor del seu col·legi.

La quota d’inscripció de cada participant s’ha establert en 225 euros. La Diputació de Teruel finance les despeses de tot lo desplaçament, allotjament, manutenció, contractació de monitors d’esquí i temps lliure, lloguer de materials i instal·lacions de l’estació d’esquí, així com una completa pòlissa d’assegurança. La Campanya d’esquí escolar ‘Valdelinares 2012’ està dirigida a alumnes amb edats compreses entre els 10 i els 16 anys. Los primers en aprofitar-ho, estudiants d’Alcanyís.

Més informació: | |