El Ple de Morella reclama a la Generalitat els diners que deu de l’Oficina de Dependència

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 12 de gener de 2012 .
Etiquetes: ,

El Ple de Morella es reuneix avui amb caràcter ordinari per a debatre distints temes de l’actualitat del municipi. Un d’ells, és la moció que presenta l’equip de govern per a reclamar a la Generalitat que pague el que deu a l’Oficina de la Dependència. Este servei dóna cobertura a 22 municipis, en la tramitació de la Llei de la Dependència, i l’administració autonòmica no ha abonat les quantitats compromeses durant tot l’any 2011. Per això, és el consistori el que està mantenint l’esmentada oficina.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, afirma que “és molt trist que la Generalitat no tinga la sensibilitat de veure que este servei fa falta per a ajudar als dependents”. A més, destaca el “bon funcionament de l’Oficina, a pesar dels incompliments de la Generalitat”. Blasco també afig que “l’Ajuntament està costejant este servei perquè és una bona i necessària tasca per a la societat”.

La regidora també explica que la Generalitat ja ha publicat la subvenció per a costejar este tipus de serveis en 2012, quan no ha abonat el 2011. Blasco considera que “esta subvenció és necessària per a tramitar la Llei de la Dependència i, per això, sol·licitarem i continuarem defenent este servei”.

A més d’este punt, l’equip de govern presenta dues mocions més per a aclarir la instal·lació de la TDT a la Pobla d’Alcolea i per a sol·licitar a la Generalitat que pague la subvenció de l’Escola Infantil i que incremente la quantia que destina a este tipus de serveis en la pròxima convocatòria. A més, completen l’orde del dia un informe sobre les empreses a les què s’ ha pagat per mitjà del crèdit ICO, un Pla d’administració electrònica i estalvi de paper i un informe sobre l’Escorxador.

Més informació: |