Càritas de Vilafranca arreplega els aliments per Nadal


Etiquetes: ,comarquesnord.cat, Vilafranca
» dijous, 22 de desembre de 2011

L’Ong Càritas, amb la seua delegació de Vilafranca està realitzant durant tota aquesta setmana l’arreplegada d’aliments per a les persones necessitades, que està tenint lloc totes les vesprades al local del Centre Parroquial. Amb la campanya ‘Operació Kilo’ tots els anys s’arrepleguen aquestos aliments amb una gran participació i implicació per part de la gent de Vilafranca. Els aliments son transportats posteriorment a la delegació provincial de Càritas, que s’encarrega de la seua distribució.

A nivell escolar la campanya de Càritas també ha tingut un gran èxit, ja que els menuts han aconseguit aportar un bon grapat d’aliments per a aquesta campanya solidària.

Llegums, oli, arròs… son els aliments més habituals que més es solen aportar amb aquest tipus de campanyes. Des de Càritas Vilafranca es destaca la gran participació que la gent del municipi està tenint una vegada més.

A les darreres setmanes també tenia lloc un altra campanya potenciada per Càritas Vilafranca per tal d’arreplegar la roba que moltes vegades sobra a les cases. Caixons i caixons de roba usada han estat arreplegats enguany per part de l’assemblea local de Càritas.

Càritas Vilafranca continua amb les seues campanyes habituals de roba i aliments en aquesta època nadalenca. Un moment de l’any en que sembla que es pot pensar molt més en els demés com a conseqüència dels Nadals.

Més informació: |