Vodafone diu que Forcall o Calaceit tenen “la millor cobertura rural”

comarquesnord.cat . Calaceit . dimarts, 22 de novembre de 2011 .
Etiquetes:

Vodafone està portant a terme en les darreres setmanes una companya publicitària per tal de donar a conèixer que l’empresa de telefonia mòbil té “la millor cobertura rural en tota Espanya”, segons s’apunta en el propi anunci.

Per tal d’exemplificar-ho, fa servir noms de pobles on la marca ha portat a terme millores per tal de que la cobertura 3G (la banda ampla mòbil) arribe a “1800 poblacions rurals”.

Però per tal d’arribar a gaudir d’aquestes millores, els veïns de Forcall han tingut que patir el deficient servei de l’empresa en el passat. Al maig de 2010 els usuaris forcallans van estar una setmana incomunicats. L’ajuntament de la localitat rebia un fum de queixes al respecte i des del consistori s’enviaven cartes de reclamació. Si en aquesta ocasió els treballadors que fan servir aquesta companyia eren els més perjudicats, el problema es trastadava als turistes, ja que el mes d’agost següent, i en plenes festes, els problemes es tornaven a repetir. En aquell moment es dèia que el focus dels problemes “no se sap amb certesa” però que prodrien venir de fallides en un repetidor de la cobertura 3G que “s’ha despenjat” quan s’intentava canviar de tipus de cobertura.

Després d’aquells problemes l’any 2010, ara els veïns de Forcall -i també els de Calaceit- poden presumir de ser dels que millor cobertura tenen al medi rural. O al menys això és el que ven Vodafone.

Més informació: