El Butlletí Oficial de la província de Castelló publica l’anunci de separació de 7 municipis de la Mancomunitat Comarcal Els Ports


comarquesnord.cat, Castelló
» dijous, 3 de novembre de 2011

El Butlletí Oficial de la Província de Castelló ha publicat aquest dijous l’anunci de separació dels municipis de la Mancomunitat Comarcal Els Ports. El text, signat pel president de l’entitat, Santiago Pérez, redactat durant el plenari celebrat a Vilafranca el passat 26 d’octubre de 2011, diu que “el Pleno de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, en Sesión Extraordinaria y Urgente celebrada el día 6 de octubre de 2.011, y por unanimidad de los miembros presentes, lo que representa la mayoría absoluta de sus miembros, acordó iniciar el procedimiento de separación voluntaria de los municipios de Ares del Maestrat, Palanques, Sorita del Maestrazgo, Portell, Todolella, Herbés y Castellfort, de la Mancomunitat Comarcal Els Ports”.

A partir d’ara i “de conformidad con lo dispuesto en el art.96 de la Ley 8/2010, de 23 de junio de la Generalitat, de Régimen Local de la Comunitat Valenciana”, s’obri un periode d’un mes durant el que es poden presentar al·legacions i reclamacions.

Els pobles en qüestió, tots amb alcaldes del Partit Popular, continuaran a la Mancomunitat fins al 31 de desembre i tenen previst posar en marxa el nou ens que podria portar el nom de ‘Mancomunitat de Pobles Menuts dels Ports‘. La Pobla de Benifassà i Castell de Cabres, municipis governats pel PP no han presentat la carta de renuncia i continuen a la Mancomunitat.

» pdf: Butlletí Oficial de la província de Castelló

Més informació: | | |