Les Cadets del C.B.F. Morella s’adjudiquen el torneig de Quart de Pobletcomarquesnord.cat, Quart de Poblet
» diumenge, 25 de setembre de 2011

Les morellanes continuen preparant-se per a l’inici de la lliga autonòmica, i cada partit es nota que la forma guanya punts. Aquest passat cap de setmana van estar convidades al torneig de la població valenciana de Quart de Poblet. Van guanyar tots els partits per una abultada diferencia, disputant la final contra l’equip madrileny de Fuentelarreina. Aquestos van ser els resultats.

CLASSIFICACIÓ GRUP 1
CBF MORELLA, 43; FUENTELARREINA (MADRID), 23.
CBF MORELLA, 63; JOVENS L’ELIANA, 15.

SEMIFINAL:
CBF MORELLA, 63; JOVENS L’ELIANA, 32.

FINAL
CBF MORELLA, 53; FUENTELARREINA (MADRID), 14.

A més la jugadora morellana Ivana Garcia va ser nomenada la millor jugadora del torneig. Aquest cap de setmana no hi han partits de pretemporada per que tot el Club realitza l’excursió d’inici de temporada al Parc Port Aventura.

Més informació: |

1 comentari

  1. Me encanta como juega Ivana.Yo juego a baloncesto y la considero un ejemplo a seguir.