El Pub, bicampió del ‘Ciutat de Morella’comarquesnord.cat, Morella
» divendres, 12 d’agost de 2011

El Pub ha revalidat el títol de campió del Ciutat de Morella en una final èpica en la que s’ha imposat per 3-2 al Teleasis. Els dos equips han donat una exhibició de futbol i han fet un homenatge a l’esport, recordant a l’inici a dos jugadors d’este torneig que perdien la vida per accident de trànsit ‘Pepe i Víctor també jugueu’ es llegia a la pancarta en record a Víctor Ripollés i a Pepe Meseguer.

A la primera part, El Pub marcaria primer mitjançant Jordi, empataria Iván Roda i Ximo tornaria a avançar al Pub. Amb 2-1 s’arribava al descans.

La represa ha estat molt equilibrada, amb ocasions per als dos conjunts destacant el paper dels dos porters. A falta de pocs minuts, Marc Bonet ha empatat a dos, però a les acaballes del partit, Jordi faria el seu segon gol que seria d’or. El Teleasis ha comptat amb un doble penal als darrers segons que no ha sabut definir Serret.

Al final campió El Pub,però qualsevol hagués pogut guanyar. Enguany s’han lliurat els trofeus al final i en un gest de molta esportivitat, El Pub a fet ‘pasillo’ al Teleasis i a la inversa. Sorri s’ha encarregat d’alçar el trofeu que acredita com a campions al Pub. En l’aspecte individual, Carlos Chillida d’Hostal Portell ha guanyat els trofeus de millor jugador i màxim golejador i Dídac del Pub el treofeu al porter menys golejat.

Més informació: