Vilafranca tanca la fira de la Magdalena amb milers de visitantscomarquesnord.cat, Vilafranca
» diumenge, 24 de juliol de 2011

La Fira de la Magdalena de Vilafranca tanca avui les seves portes amb la presència de milers de visitants a la localitat. Aquest matí l’associació firal ha ofert recorreguts en ruc per als nens. A la zona comercial de l’Avinguda de Castelló s’han desenvolupat exhibicions d’oficis artesanals. En les Eres, on s’han reunit més de 220 expositors de bestiar equí, la veterinària Mercè Sans ha exposat com s’ha de procedir al embenat d’un cavall. Així mateix al carrer Dr Manuel Palomo els més petits s’han divertit amb un parc infantil.

A les 14h s’ha celebrat un dinar ofert per l’associació firal a tots els expositors. En els parlaments s’ha fet referència a la necessitat de continuar amb la vitalitat que ha aconseguit la Fira en els últims anys. En aquest sentit, des de l’organització, s’ha reiterat la crida perquè els veïns s’impliquin com a voluntaris en l’organització de l’esdeveniment.

En l’actualitat l’Ajuntament de Vilafranca assumeix bona part dels preparatius, amb la implicació activa i voluntària dels regidors, així com el personal del consistori. Des del municipi es fa una crida a la societat civil del municipi perquè s’impliqui en el desenvolupament de la Fira. L’alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, ha destacat que la Fira representa un cap de setmana carregat d’activitats per al municipi i ha remarcat la implicació de tota les societat civil del municipi.

Cal recordar que durant la Fira de la Magdalena la comissió de festes, la comissió de penyes, els majorals del Llosar i Sant Antoni i el Grup de Dones estan presents per donar a conèixer les seves celebracions. Així mateix nombrosos comerciants de la Vila han presentat els seus productes a l’Avinguda de Castelló. En el sector ramader aquest any cal destacar la presència de bestiar equí, però també les noves aportacions en bestiar oví, cabrum i boví.

» El Mag Yunke
Dissabte a la nit la comissió de festes va organitzar un l’actuació del Mag Yunke al Parador de Festes. Nombrós públic va assistir als trucs del conegut mag castellonenc. D’aquesta manera la comissió va animar la nit de dissabte.

Més informació:

/span> comentaris

  1. mum buenas fiestas en Vilafranca y muy buenos los buñuelos y los higos con albarda

  2. Enorabona a l’organisacio per fer que la nostra fira siga any rere any mes inportant i completa , continueu haixi i segur que si no ho hes pronte sera la mes inportant de l’interior de castellò.