L’equip de Esportverd ja ha finalitzat quatre etapes de la Transpyr 2011


Etiquetes:comarquesnord.cat, Ainsa
» dimarts, 5 de juliol de 2011

Aquest dimarts, els participants morellans en la Transpyr han finalitzat la quarta etapa de la carrera. Segons apunten els propis protagonistes, “avui [dimarts] és diferent, hem arribat a Ainsa bastant aviat, sobre les 5 i una mica de la tarda, “solament” una mica més de 7 hores de ruta. Anant per ordre l’etapa d’ahir va anar extraordinàriament dura, i el temps va ajudar poc o gens, fins a tres tempestes ens van arribar a descarregar en les esquenes. A més la nit anterior havia plogut a doll, tot el que no era asfalt era pur fang. Van escurçar l’etapa 10 km. pel fang, dels 128 km oficials amb 3.500 metres de desnivell acumulat. En fi dormim com angelets.”

A més, també diuen que “avui [dimarts] la cosa era més assossegada, de fet en el km. 10 creuàvem l’equador de la Transpyr. Les dades oficials, entre Pont de Suert i Ainsa, eren 100 km. i 2.900 m. de desnivell acumulat positiu. Bé un regal comparat amb els dies anteriors, encara així una dura jornada. Això si molt divertida, amb BTT de categoria per arribar a Ainsa per les rutes de la seva Centri BTT des de la Penya Montañesa”.

Per a dimecres, “ens espera una ruta lleugera, només 100 km. amb 1900 m. donis ascens. A veure si acabem amb bé”, conclouen Jorge Membrado, Pablo Segura i Carles Milián.

Més informació: