Morella dinamitzarà el comerç local amb la campanya “El comerç anima Morella”comarquesnord.cat, Morella
» dijous, 30 de juny de 2011

El regidor de comerç de l’Ajuntament de Morella, Rafael Pallarés, el president de l’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Assetmico) i l’agent de desenvolupament local, Eva Borràs, han presentat avui al consistori de la ciutat, la campanya “El comerç anima Morella”. Es tracta d’una iniciativa que pretén dinamitzar l’economia local per mitjà de l’animació itinerant d’artistes plàstics, tallers i música. La campanya es desenvoluparà durant alguns dissabtes i tots els diumenges del mes de juliol.

Pallarés afirma que l’objectiu principal d’esta campanya és “promocionar i dinamitzar el comerç local omplint d’ambient els carrers del municipi”. A més, afegix que “per mitjà d’esta nova campanya es va a lligar l’oci i el comerç i s’incentivarà la compra a la localitat”. L’edil també subratlla “el gran esforç que estan duent a terme els comerços de Morella per a millorar la imatge i la qualitat”.

Esta iniciativa va nàixer amb la creació de la Taula del Comerç, que debat les idees contemplades i recomanades en el Pla d’Acció Comercial. El president d’Assetmico, Jorge García, apuntava que “el crear ambient en els carrers comporta que tant els veïns com els turistes isquen al carrer i vegen que hi ha vida i activitats”.

Per la seua banda, Eva Borràs, destacava el nivell dels artistes que visitaran Morella durant el mes de juliol. La primera de les activitats tindrà lloc este diumenge amb dos artistes plàstics que pinten a l’oli amb les seues mans i amb un cercavila dels gaiters. Els dies 9 i 10 de juliol estan programats distints tallers de cuiro i de manualitats sobre taulellets i intèrprets de sons mediterranis itinerants. El diumenge 17, hi haurà una trobada de Rondalles, entre la de Morella i la de Vilafranca. Finalment, la música centralitzarà els actes dels dies 23, 24 i 31.
Patronat de Turisme

A més d’este punt, en l’orde del dia del Patronat de Turisme, es van abordar distints temes, com la incorporació a l’organisme dels nous membres, les noves iniciatives per a Fira o els actes de promoció i la formació d’una comissió organitzativa de l’Anunci.

Més informació: | |