El Museu de Belles Arts de Castelló proposa un taller de restauració de fòssils de dinosaure


comarquesnord.cat, Castelló
» dimarts, 5 d’abril de 2011

El Museu de Belles arts de Castelló ha previst, per als mesos d’abril, maig i juny de 2011 una curiosa i singular iniciativa. De dimarts a divendres i dirigit a un públic específic d’alumnes d’educació infantil i primària proposa un taller de restauració de fòssils de dinosaure.

Cada sessió, que comença a les 10.00 hores i que s’allarga durant 90 minuts, farà que “els participants es convertisquen en restauradores de fòssils de dinosaure a partir d’una experiència divertida. Una vegada presentat com es descobreix un jaciment paleontològic, i seguint les explicacions del restaurador, es treballarà en la restauració i estudi d’una mòmia paleontològica fins a descobrir el dinosaure més alt de la província”, s’apunta des de l’organitació dels tallers, l’IVC+R (Institut Valencià de Conservació i Restauració de Béns Culturals).

De forma “amena s’aprèn la forma d’investigar els paleontòlegs i restauradores de fòssils, a més de descobrir què és un fòssil i moltes més coses d’aquests animals extingits”, especifiquen.

Per a dur a terme l’activitat, que és gratuïta i dirigida centres escolars, cal concertar cita prèvia.

Més informació: | | | | | |