Casa Falgás de Valderrobres rep el premi Empresa Teruel 2011 a la Trajectòria Empresarial


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» dilluns, 21 de març de 2011

La Ferreteria Falgás de Valderrobres va rebre el passat dijous 17 de març lo premi Empresa Teruel 2011 a la Trajectòria Empresarial pels seus més de 140 anys al servei dels seus veïns. Se tracte d’una empresa familiar que ja ha passat per quatre generacions i que va ser fundada l’any 1868 per Salvador Zapater Moliner. Lo premi va ser lliurat als seus actuals propietaris i hereus durant la cerimònia d’estos premis que se va celebrar a Teruel capital.

A més, als Premis Empresa Teruel 2011, Control Glass, empresa especialitzada en vidres per a la seguretat, va obtindre el Premi Empresa Teruel 2011. Estos premis estan promoguts per l’Institut Aragonès de Foment, la CEOE de Teruel, la Confederació empresarial CEPYME i la Cambra de Comerç i Indústria de Teruel. A més, l’entrega d’estos premis va estar presidida pel vicepresident del Govern d’Aragó, José Ángel Biel, qui va apuntar que són un reconeixement al paper dels empresaris en un moment especialment complicat.

En este sentit, Biel va destacar que “la solució de la crisi són les empreses. Tenim 100.000 aturats a Aragó i jo no conec altre procediment per a resoldre l’atur que sigue creant ocupació, i la creació d’ocupació procedeix fonamentalment de les empreses. No desaprofitaré cap oportunitat per a dir que cal donar suport a les empreses des de tots los punts de vista, que cal sumar el públic i el privat, i llançar uns d’altres, que cal creure en les empreses, facilitar les coses. Les administracions han d’intentar que les empreses puguen crear ocupació”.

A més de Casa Falgás, Territorio Dinópolis va rebre el Premi Honorífic al Desenvolupament Turístic. Recordem que Territorio Dinópolis està format per un gran parc ubicat a Teruel i integrat també per cinc innovadors museus repartits per tot lo territori. En concret, trobem lo Legendark de Galve, la Región Ambarina de Rubielos de Mora, lo Bosque Pétreo de Castellote, lo Mar Nummus de Albarracín i, com no, lo Inhóspitak de Pena-roja.

Més informació: