Els jóvens escaladors del Matarranya guanyen quatre de les nou categories a la prova provincial de La Freixneda


Etiquetes:



comarquesnord.cat, La Freixenda
» divendres, 4 de febrer de 2011

Lo rocòdrom comarcal de La Freixneda va acollir lo passat cap de setmana la II Prova de Escalada Escolar de la fase provincial de Teruel. La prova va començar a primera hora del matí, i va comptar amb la participació de 28 escaladors d’edats escolars vinguts de diferents pobles i comarques de la província de Teruel. De tots ells, sis eren del Matarranya, aconseguint a la vegada uns excel·lents resultats, ja que es van imposar en quatre de les nou categories.

Entre els representants dels nostres pobles, Rafael Leemwerg, a la categoria d’iniciació masculina, se va fer amb lo primer lloc. Per la seua banda, Andreu Gómez (benjamí masculí) va finalitzar la prova en cinquè lloc. Alba López se va situar al més alt del podi a la categoria aleví femenina, de la mateixa manera que Raul Sánchez Insa (cadets masculí) i Sara Samaniego Pàmies (cadets femení). Marc Sánchez Insa va fer un segon lloc a la categoria aleví masculina.

Tot i ser una prova classificatòria per als jocs escolars de la província de Teruel, lo matí del passat diumenge 30 de gener va destacar per ser una jornada de convivència entre els jóvens esportistes de les nostres comarques.

Més informació: