Morella constitueix la Taula del Comerç


Etiquetes: ,comarquesnord.cat, Morella
» dissabte, 29 de gener de 2010

Morella ha constituit una de les eïnes que contempla el Pla d’Acció Comercial (PAC), la Taula del Comerç. Precisament, a través d’aquest nou instrument, es pretén seguir les pautes marcades pel PAC. La Taula del Comerç està formada per empresaris del sector i membres de l’Ajuntament.

La regidora de promoció econòmica, Sandra García, destaca que “el Pla d’Acció Comercial confirma la bona salut del nostre entramat comercial, però hem de continuar treballant per a millorar i oferir més qualitat, tant als ciutadans del municipi com als de la comarca o els nostres visitants”. A més, afegix que “la Taula del Comerç es constituïx amb la idea que siga un punt de trobada periòdica entre comerços i Ajuntament per a avaluar noves accions que dinamitzen i potencien el comerç local”.

La Taula del Comerç és un instrument dinamitzador del comerç, que intentarà aprofitar les fortaleses del territori, explotar l’àrea comercial i potenciar les debilitats. Els seus membres es reuniran periòdicament, amb l’objectiu d’avaluar la situació del comerç, donar informació sobre ajudes o impulsar noves accions. Amb la constitució de la Taula del Comerç, Morella continua treballant en el desenvolupament del Pla d’Acció Comercial. Un dels exemples de lluita contra les debilitats, ha sigut la unificació de la imatge dels comerços, amb les noves bosses.

La regidora també afirma que “la marca Morella engloba a tots els comerços, per la qual cosa hem de treballar per a potenciar-la tant a nivell turístic com de consum intern en la localitat”.

Més informació: |