‘Pàgines de Festa’ és el cartell de l’Anunci

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 8 de gener de 2011 .
Etiquetes: , , ,

L’obra guanyadora del concurs de cartells de l’Anunci, que s’ha lliurat aquest dissabte a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella, és ‘Pàgines de Festa’, obra de Fernando Foix Fabregat, jove estudiant de Benicarló. El guanyador en la categoria d’artista local ha estat Miguel Ángel Troncho amb l’obra ‘Amistad’.

En les categories més jóvens, Rodrigo Guimerà s’ha imposat en el disseny de l’Institut d’Educació Secundària Els Ports, per “Retalls de colors” i Laia Adell, Olga García i Tania Ibáñez, s’han emportat el reconeixement al millor cartell del Col·legi Marededéu de Vallivana, per “Una finestra de colors”. Els guanyadors en estes categories s’emportaran 500 , 300 i 150 euros, respectivament.

La regidora de cultura, Palmira Mestre, destaca que “el cartell unix festa i cultura i ens indica que l’Anunci obri el llibre del 53º cicle sexennal”. A més, afegix que “la decisió ha sigut difícil, donat l’alta participació i qualitat dels cartells dissenyats”.

Mestre també explica que “esta exposició és el punt d’eixida de la promoció de l’Anunci, ja que des d’avui mateix disposem de la imatge oficial per a difondre-la pel màxim de canals possible”. El premiper a l’artista vencedor és de mil euros. L’edila també afirma que “gràcies a la participació ciutadana hem pogut oferir als nostres visitants en aquestes dates, una exposició molt interessant en la que es resumeix la festa i una de les principals tradicions de la nostra localitat”.

El jurat ha estat composat per sis persones vinculades al món de l’art i la cultura morellana. Alida Roca, Paqui Fuster, Toni Zurita, Jorge Querol, José María García i Palmira Mestre han escollit l’obra que representarà la festa que anuncia el 53 Sexenni. L’exposició amb tots els cartells romandrà oberta fins al dia 23 de gener.

Més informació: | | |