El recinte Cúbic de Fontdespatla estrena el seu Saló d’Actes


Etiquetes: ,


comarquesnord.cat, Fontdespatla
» divendres, 24 de desembre de 2010

Fontdespatla estrenarà lo pròxim diumenge 26 de desembre lo Saló d’Actes del recinte-plataforma social Cúbic amb la projecció d’una pel·lícula. D’esta forma, se donen per finalitzades les obres d’adequació d’este nou espai, que tindrà capacitat per a 99 persones assegudes. Tot i això, l’alcaldessa del municipi, Carmen Agud, va recordar que esta sala ja es va utilitzar per a acollir les xerrades que s’oferien durant la I Fira de l’Energia al Medi Rural de Fontdespatla.

Segons va detallar Agud, lo Saló d’Actes conste d’un projector i de 99 seients repartits en grades perquè tots puguen veure la pantalla de manera òptima. A la vegada, també hi ha un espai condicionat per a les cadires de rodes i unes rampes completament adaptades per al seu accés. La inauguració d’esta nova sala del recinte Cúbic serà lo pròxim 26 de desembre amb la projecció de ‘Avatar’, amb passes gratuïts.

A més, tampoc se descarte que lo mateix dia se poso una pel·lícula dirigida als més menuts de la casa. En este sentit, l’alcaldessa de Fontdespatla va apuntar que s’intentarà donar-li vida a este espai i que no se descarte preparar noves projeccions per a més endavant. Tot i això, Agud va deixar clar que “no tenim cap intenció de fer negoci, sinó que volem donar un servei de cara als veïns perquè passon un rato agradable”.

Una vegada finalitzats lo Saló d’Actes i del Tanatori de Fontdespatla, les obres dedicats a la creació de la plataforma Cúbic se centraran en la finalització dels dos carrers que hi ha a la vora de l’edifici, així com també en lo tancament del poliesportiu.

Més informació: |