Vicente Guillén: ‘Hi ha una voluntat manifesta del Govern perquè les obres de la N-232 siguen una realitat’



comarquesnord.cat, Matarranya
» dijous, 25 de novembre de 2010

Este cap de setmana, i coincidint amb les jornades de convivència del grup socialista turolense que se van celebrar al Matarranya, Ràdio Matarranya va aprofitar l’ocasió per a entrevistar al secretari provincial del PSOE i diputat al Congrés a Madrid, Vicente Guillén. En relació als Pressupostos Generals de l’Estat, Guillén va destacar que “hem volgut fer alguna esmena que afecte a les infraestructures” d’esta comarca. “Obligatòriament, hem parlat de la N-232”, i s’ha fet una esmena amb una partida de 300.000 euros perquè se pugue fer un impuls definitiu a l’obra.

Guillén va “demanar disculpes per les incerteses que genere una obra que pareix que estigue maleïda”, però va defensar que “hi ha una voluntat manifesta del Govern perquè esta obra sigue una realitat”. A la vegada, lo secretari provincial del PSOE va demanar als veïns afectats un poc de paciència, però “volem que tinguen la garantia de que esta obra la vorem feta en poc temps”. En estos moments, s’estan duent a terme una sèrie de treballs de manteniment que garanteixin unes “mínimes condicions” de seguretat i de circulació.

En este sentit, Guillén va afegir que “no se podie deixar la carretera amb les condicions” que s’havie quedat l’obra. Pel que fa al procés administratiu del projecte, ara hi ha un expedient administratiu per liquidar l’obra, després “caldrà adequar lo projecte a la realitat física de la pròpia obra i ajustar los preus per tornar-la a licitar”. A la vegada, cal que “hi hagi una empresa que sigue capaç de licitar-la” i complir los terminis. Lo desig del secretari provincial del PSOE és que “al 2012 se pugue veure com comencen les obres”.

Més informació: | | |