Grupo Arcoiris vol arribar als sis punts de venda directa al consumidor en dos anys


Etiquetes:


comarquesnord.cat, Matarranya
» dijous, 25 de novembre de 2010

Lo Grup de Empresas Arcoiris vol tindre entre cinc i sis punts de venda directa al consumidor en només dos anys. De fet, i segons ha destacat lo president de la societat, Enrique Bayona, d’aquí a dos setmanes s’obrirà una nova tenda a Casp, sumant-se així a les que ja funcionen a Valderrobres i Alcanyís. Este circuit de punts de venda naix com un valor diferenciador, i amb les finalitats de guanyar quotes de mercat i capital circulant i reduir lo risc de vendre als majoristes a 90 dies.

En este sentit, Bayona ha concretat que a causa de la crisi s’ha decidit “estendre les tendes d’una forma més àgil que en un principi havíem planificat” i que ara “tenim tres punts de venda que funcionen bé i estem satisfets per la qualitat que oferim”. Fa uns anys “vam aprendre a fer pinso, a sacrificar los animals, a fer lo despiece. Hem estat capaços de fer tota l’estructura, i ara mos faltave l’últim pas, que és arribar al consumidor final amb ambició”.

Bayona ha remarcat que encara no s’ha definit a quins altres llocs s’instal·laran les noves tendes, però que “hi ha que tindre en compte alguna ciutat important”, com ara València, Saragossa o Barcelona. De totes maneres, lo president del grupo Arcoiris ha definit que per a la ubicació d’estos punts de venda “buscarem una lògica de tendes que suposo lo menor cost possible, i amb les que se aconseguixque tancar lo cicle i fomentar los valors afegits que posem al producte”.

Més informació: