La Casa de Cultura acollirà els xiquets de Beseit durant les obres de rehabilitació de les escoles


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Beseit
» dimarts, 9 de novembre de 2010

Beseit intentarà que el trasllat dels xiquets de l’escola municipal a la Casa de Cultura sigue lo més prompte possible. L’alcalde del municipi, Alberto Moragrega, va apuntar que “poc a poc, la Casa de Cultura de Beseit va tenint finançament”, i en estos moments “tenim pendent una subvenció del Govern d’Aragó que suposarie acabar la primera i la segona planta” d’este edifici. Precisament, a estes dos plantes s’hi instal·larie l’escola municipal de forma provisional.

Moragrega va concretar que “tot dependrà del ritme”, però que si tot va bé, entre març i abril del pròxim any estarien acabades estes dos plantes de la Casa de la Cultura, i que a finals d’abril se farie lo trasllat dels escolars cap a este espai provisional. Una vegada estigue l’escola lliure, ja se podrien iniciar les obres del col·legi municipal de Beseit, un projecte que ja està adjudicat i que conte amb una partida pressupostària d’Educació.

» Treball en el polígon industrial
Paral·lelament, l’Ajuntament de Beseit està treballant amb lo seu polígon industrial, un projecte on ara mateix s’estan dibuixant les parcel·les i els carrers. Pròximament “quan se tingue l’autorització se faran les naves que hi havie programades”. En total, Beseit tindrà una zona industrial de 1.800 metres quadrats, un polígon que ja té gent del poble interessada. Moragrega va reconèixer que de cara a gent de fora, estratègicament Beseit no està al millor lloc, però sempre poden interessar-se.

Més informació: |