Vall-de-roures presenta al seu públic les noves instal·lacions esportives i l’himne oficial


Etiquetes:



comarquesnord.cat, Vall-de-roures
» diumenge, 7 de novembre de 2010

Impressionant. Així se pot definir l’acte inaugural de la nova superfície d’herba artificial i de les noves instal·lacions esportives del Valderrobres CD. La capital del Matarranya va celebrar aquest diumenge 7 la reapertura del camp municipal de futbol en un acte on també se va presentar l’himne del club i se va fer la foto oficial del primer equip i tot lo futbol base. A l’acte també van estar convidats la Federació Aragonesa de Futbol (FAF) i lo Comitè d’àrbitres d’Aragó.

Lo president del Valderrobres CD, Miguel Ángel Gracia, va destacar que “se van complir totes les expectatives i va ser un èxit de cara a la gent, que s’ho va passar molt bé”. Gracia va reconèixer que tant los aficionats, com la directiva i los jugadors, tenien ganes de veure la nova superfície d’herba. A la foto oficial se va presentar al primer equip del Valderrobres,on també van participar totes les categories inferiors de futbol, que estan integrades per més de 50 xiquets de la comarca.

» Nou himne
La inauguració a Vall-de-roures de la nova superfície d’herba també va coincidir amb la presentació de l’himne oficial del club. Se tracte d’una cançó feta per diferents músics del poble i a la que va posar lletra Ángel Giner. La música va anar a càrrec de Juan Carlos Fontcuberta, mentre que lo grup de música Matarranya in Live va ser l’encarregat d’interpretar-la. La cançó se va gravar als estudis Aleatoria de Queretes i va comptar amb la participació de la directiva i jugadors de Valderrobres.

Precisament, a l’acte oficial va participar la Federació Aragonesa de Futbol, institució que fa uns mesos va determinar que la plaça de Regional Preferent que en un principi ere per al Valderrobres se li concedís al Peñas Oscenses. Lo president del Valderrobres CD va recordar que “no se pot estar enfadat amb ningú. Natros vam lluitar quan va caldre”. Però “ara comence un camí nou, comence lo Valderrobres a jugar en un camp d’herba i en gent de la casa. Ara, bona cara i a lluitar al camp”.

Més informació: