La Diputació finança la millora de les instal·lacions esportives de La Mata


comarquesnord.cat, Castelló
» dijous, 28 d’octubre de 2010

El president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i l’alcalde de la Mata, Mateo Royo, han signat aquest dijous el conveni pel qual la institució provincial aportarà 159.000 euros a la millora i ampliació de les instal·lacions esportives del municipi. Aquest acord forma part de l’addenda al conveni de col·laboració entre la Conselleria de Cultura, Educació i Esport de la Generalitat Valenciana i la Diputació per a la realització d’inversions en instal·lacions esportives incloses en el PID.

» Aposta per l’esport
Durant l’acte de signatura, el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, ha destacat “que amb aquest conveni seguim apostant per garantir la pràctica esportiva en idèntiques condicions en qualsevol dels 135 municipis de la província. Perquè arriben els èxits del matí, tan importants com els quals avui obtenen els nostres esportistes a tot el món, és necessari invertir. Invertir en infraestructures de qualitat perquè joves i no tan joves puguen practicar qualsevol disciplina esportiva sense haver d’eixir del seu poble. És un dret que hem de garantir”.

Més informació: | |