Massalió acull el tercer curs d’improvisació de la Comarca del Matarranya



Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Massalió
\ dilluns, 25 d’octubre de 2010 \

Massalió acull estos dies lo III Tercer Curs d’Improvisació de la Comarca del Matarranya, una iniciativa a la que hi participen una trentena de veïns dels nostres pobles. Los tallers, que s’allargaran fins a este cap de setmana, estan dirigit per l’actor i reporter de España Directo José Boto, qui destaque que “és un curs molt heterogeni, on cada vegada hi participe més gent jove”. En edicions anteriors, la majoria d’inscrits eren adults que fan teatre.

Boto reconeix que falten hòmens, però també defense que “los hòmens que he tingut als cursos, després sempre han repetit”. Este curs d’improvisació no va únicament dirigit a gent aficionada al teatre, sinó també és una bona teràpia per a professors, psicòlegs i gent que vol vèncer la por escènica. Boto també ha destacat que no hi ha cap diferència substancial entre les persones d’entorn rural a les de ciutat. Lo que sí és cert és que la gent del Matarranya bé molt relaxada al curs “perquè viu més relaxada”.

L’actor i reporter que dirigeix estos cursets explique que per a perdre la por, “lo primer de tot és demostrar que se pot fer tot sense prejudicis” i creu que “lo resultat final és divertir-se”. Boto també defense que hi ha molts truquets per improvisar i perdre la por escènica, però que “lo més important és mostrar-te com eres” i aconseguir que quan actués “sempre peregue que estigues improvisant”. Los resultats finals d’este Curs d’Improvisació estan sent molt interessants.

Cal recordar, que este pròxim cap de setmana se farà lo segon taller d’improvisació dins del curs i que esta dirigit a persones que ja han participat en alguna edició anterior de la iniciativa i per tant, ja tenen “les bases que s’ensenyen al curs d’inici totalment assumides”, segons ha apuntat Boto.

Més informació: |