L’Edifici Multiusos de Pena-roja albergarà la biblioteca i les oficines municipals


Etiquetes: ,



comarquesnord.cat, Pena-roja de Tastavins
divendres, 22 d’octubre de 2010

Lo futur Edifici Multiusos que tindrà lo poble de Pena-roja albergarà les oficines i la biblioteca municipals. Així ho ha confirmat lo seu alcalde, Francisco Esteve, qui ha destacat que la planta de dalt de l’edifici (on s’accedirà pel carrer de les escoles) “se centrarà en tots los serveis municipals de cara al públic”. En concret, hi haurà una sala polivalent per a fer exposicions i xerrades, diferents oficines de l’ajuntament (secretaria, veterinari, aparellador, serveis socials), així com un espai que acollirà la nova biblioteca i una sala condicionada per als ordinadors.

Esteve ha apuntat que en estos moments “tenim una biblioteca de difícil accés”, on s’ha d’accedir tant pel carrer de dalt (del Rosari) com pel de baix (Pla) per unes escales. A la vegada, este espai que deixarie la biblioteca municipal “serà fàcil d’omplir”, ja que al poble de Pena-roja “hi ha moltes associacions” i eixe edifici podrie passar a les entitats associatives. Pel que fa a les oficines de l’ajuntament, l’alcalde de Pena-roja reconeix que “los accessos s’haurien de condicionar, lo lloc és molt reduït i quan mos reunim quasi no cabem”. L’edifici de l’ajuntament seguirie sent la seu oficial, però los serveis de cara al públic se donarien a les noves instal·lacions.

Relacionat en lo futur Edifici Multiusos, estes setmanes s’ha adjudicat una nova fase de l’obra que, segons Francisca Esteve, “per la seua mida té una inversió molt important”. Esta nova fase constructiva i pressupostària, xifrada en 160.000 euros, se centre en la planta baixa, concretament en treballs de fusteria, instal·lació elèctrica i fontaneria. Si la planta de dalt se destinarà a serveis municipals, la planta baixa albergarà los actes lúdics, com ara orquestres, obres de teatre, jota o actuacions de bandes de música.

Més informació: |