La consellera de Turisme inaugura la nova oficina de Vilafranca


Etiquetes:comarquesnord.cat, Vilafranca
\ dimarts, 21 de setembre de 2010 \

La Consellera de Turisme, Belén Juste inaugurava aquest dimarts la Nova Oficina de Turisme de Vilafranca, ubicada als baixos de l’edifici gòtic de l’Antic Ajuntament, Carrer Sant Roc nº1. Per canviar l’oficina de Turisme de l’antic emplaçament al mateix edifici i la seua remodelació, s’han invertit al voltant de 40.000 euros. L’Agència Valenciana de Turisme s’ha fet càrrec del mobiliari, del material informàtic i de la gran vidriera que s’ha col·locat a l’Oficina i l’Ajuntament de Vilafranca ha fet efectius els treballs d’obra, fontaneria, fusteria i electricitat. Ara s’està a l’espera de col·locar un elevador per a que els minusvàlids puguen superar el tram de les escales per al qual l’Agència Valenciana de Turisme ha donat una subvenció de 3770 euros.

Belén Juste ha estat rebuda i acompanyada per l’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena i membres de la Corporació Municipal. La Consellera ha visitat la nova Oficina de Turisme i amb l’Alcalde de Vilafranca han descobert una placa conmemorativa de l’acte. Posteriorment ha signat al llibre d’honor de l’Ajuntament de Vilafranca i s’ha dirigit als mitjans de comunicació destacant que “gràcies al Plan Confianza ha estat possible remodelar 17 oficines de Turisme en dos anys en tota la Comunitat Valenciana i que s’ha pogut intensificar el desenvolupament turístic de molts municipis d’interior”. Belén Juste també ha afegit que “ amb la Red Turist Info disposem de 193 oficines de Turisme a 33 de les 34 comarques de la Comunitat Valenciana”.

La Consellera de Turisme, Belén Juste també ha destacat que “és important obrir noves Oficines de Turisme, però també remodelar les antigues, com el cas de la de Vilafranca, que portava 11 anys en funcionament acollint a molts turistes que han visitat el municipi”. Segons la Consellera, “és important comptar amb modernes instal·lacions d’informació turística, ja que és aquest un dels primers llocs que visiten del municipi i s’ha d’aconseguir donar una molt bona imatge per promocionar millor els destins turístics de la Comunitat Valenciana”.

La Consellera també ha visitat l’Església de Vilafranca i la Torre del Conjurar, que compta amb una ajuda de la Conselleria de Turisme per a la seua transformació en museu. Finalment, Belén Juste ha conegut el Museu de la Pedra en Sec. En totes aquestes visites la Consellera ha comptat amb les explicacions del guía turístic de Vilafranca, Guillem Monferrer.

Més informació: