Los equips de futbol del Matarranya comencen les seues pretemporades

_______________________________________________________
Rubén Lombarte, Pena-roja de Tastavins
dilluns, 9 d’agost de 2010

A poc menys d’un mes per a què començe la nova temporada 2010-2011 de futbol, los equips del Matarranya de Primera Regional ja han carregat les piles amb los partits de pretemporada. En concret, este cap de setmana s’han disputat dos enfrontaments. Lo Pena-roja CF va jugar a casa contra Alcañiz, en un partit on lo conjunt matarranyenc va presentar cares noves a les seues files. Lo partit va acabar en empat (2-2), tot i que los locals van començar apretant als seus rivals i desplegant molt bon joc a una primera part que va acabar 2-0. A la segona part, però, Alcañiz se va refer i va aconseguir empatar lo partit.

No va tindre tanta fortuna lo CF Valderrobres en lo seu segon partit de pretemporada. Al seu davant tenie un fort rival, lo Gandesa. Tot i lo resultat (0-2), l’entrenador del Valderrobres, Manuel Bel, creu que “sempre se’n treuen coses positives”. Lo Valderrobres seguirà este fin de setmana en la seua pretemporada, en plenes festes majors del poble. Lo rival, en este cas, serà Alcañiz. Lo club porte un bon ritme de treball, que allargarà fins que pràcticament començo la Lliga. Estes setmanes de preparació les tancarà en un partit a Tortosa, amb lo Remolins, i en lo torneig de la Franja que se celebre a Horta de Sant Joan.

Per la seua banda, lo Calaceit, també equip de Primera Regional, comence la pretemporada este diumenge en un partit que l’enfronte a Horta de Sant Joan, de la Terra Alta. Segons va explicar David Insa, membre de la directiva del club, l’equip té previst fer un partit més abans de que començo la Lliga 2010-2011, en concret a Lledó. Tot i això, i si lo primer partit de la nova temporada no comencés fins meitats de setembre, l’equip no descarte fer un parell de partits més de preparació.