Cantavieja guanya el campionat de futbito de les festes de Vilafranca


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dilluns, 09 d’agost de 2010

Les Festes de Vilafranca acullen sempre en la seua primera jornada la final del campionat de futbol-sala, organitzat per la Comissió de Festes. Una final que en principi estava anunciada per a les 5 de la vesprada, però que al final es jugava a les 7. Amb un gran ambient i el polisportiu ple de gom a gom es disputava el partit final entre la penya vilafranquina ‘La Bayoneta’ i l’equip de Cantavieja.

La final va ser molt disputada i es resolia als instants finals del partit, ja que amb un 2-1 favorable a Cantavieja, s’afrontaven els darrers 4 minuts de l’encontre. La final començava amb un gol matiner de La Bayoneta, que s’avançava al marcador amb 1 gol a 0. La reacció de Cantavieja no va tardar i amb una jugada assajada a baló parat marcaven l’1 a 1. Poc després els joves jugadors de Cantavieja, marcaven el 2-1 amb el que acabaria la primera part.

La segona part va ser molt equilibrada i amb molt de respecte per part dels dos conjunts. La iniciativa la portaria el conjunt de La Bayoneta, que tenia més possessió de baló, mentre que Cantavieja intentava sentenciar el partit al contraatac. A falta de 5 minuts, el partit estava amb l’emocionant 2-1 i La Bayoneta disposaria de dues grans oportunitats per a empatar. La més clara amb un xut de Jesús Pitarch al travesser. Després d’aquestes ocasions els jugadors de Cantavieja, amb Txemari i Aitor com a homes més destacats, sentenciarien el partit amb dos contraatacs, aconseguint el 4-1 definitiu amb el que acabava la final.

L’equip de Cantavieja està format per jugadors que militen al F.S. Maestrazgo i compta, bàsicament, amb els més joves del planter, que han format aquest equip, guanyador al Campionat de Futbol Sala Festes 2010. La Bayoneta, conjunt vilafranquí que sap el que es guanyar aquest torneig, es va haver de conformar aquesta vegada amb el subcampionat.

Més informació: |