Arriba la 7ena edició del concurs fotogràfic del Matarranya


Etiquetes: ,

_______________________________________________________
comarquesnord.cat, Matarranya
divendres, 6 d’agost de 2010

Este concurs, que ja arribe a la VII edició, té com a principal objectiu posar en valor los recursos naturals del Matarranya per lo que les fotografies que se presenton tenen que estar relacionades en l’entorn, lo paisatge i lo medi ambient de la zona en qualsevol dels seus aspectes. Cal destacar que no s’aceptaran imàtges de nius ni de pollets, si bé si que es poden presentar imatges d’animals en captivitat, fet que s’ha de destacar clarament a la documentació que s’adjunte en la fotografia.

Los treballs presentats tenen que ser a color, inèdits i no poden haver estat presentats a altres concursos. A més, cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies a les que no se pot afegir o eliminar elements mitjançant tècniques digitals.

Les fotografies tenen que ser presentades a la sede de la Comarca del Matarranya abans del 13 d’octubre d’enguany i los premis que se repartiran en esta edició superen los 1.000 euros. Aixi lo primer premi esta dotat de 600 euros, lo segon de 300, lo tercer de 150 i el cinc accèssits en 60 euros.

La entrega de premis se realitzarà lo domenge 14 de novembre de 2010 dins la XVI Fira de Recursos Mediambientals de Ràfels.

Les bases completes del VII Concurs Fotogràfic Comarca del Matarranya les podeu trobar a www.portalmatarranya.com

Més informació: |