El delegat del Govern a Aragó visita les casernes de Valderrobres i Calaceit


Etiquetes:


________________________________________________________
comarquesnord.cat, Vallderrobres
dijous, 15 de juliol de 2010

El Matarranya va rebré ahir la visita del delegat del Govern a Aragó, Javier Fernàndez, que acompanyat per la subdelegada del Govern a Teruel, María Victoria Alvàrez, de l’alcaldessa de Calaceit, Rosa Domenech, i de diversos membres de la corporació municipal de Valderrobres, va visitar les dos casernes de que la Guardia Civil té a aquesta Comarca.

A primera hora del matí, la comitiva conformada per els anteriorment citats va visitar la caserna de Valderrobres que ha sofert durant els darrers mesos una rehabilitació quasi bé integral. Els treballs, que han suposat una inversió de 584.850 euros a càrrec del Plan E, han consistit en la reparació de façanes, cobertes i serveis, així com en la millora de les instal·lació elèctrica, la construcció de cuines i la realització d’una entrada per a vehicles.

Posteriorment, el delegat s’ha desplaçat fins a Calaceit on ha conegut la nova caserna de les forces de seguretat que s’ha construït a aquesta localitat. Aquestes noves instal·lacions que conten en un total de 1.484 metres quadrats distribuïts en tres plantes han suposat una inversió de 1.136.469 euros, també a càrrec del Plan E, i albergaran a 7 nous efectius de la Guàrdia Civil. En aquest sentit, Javier Fernández, va voler deixar clar durant l’entrevista concedida a Ràdio Matarranya que “els agents que vinguen a Calaceit ocuparan places noves, és a dir, que no suposaran cap disminució d’efectius a ninguna altra caserna de la província de Teruel”. A més, el delegat també va voler destacar que “encara que Teruel té un dels index de delictes més baixos d’Espanya l’administració té un compromís en mantenir la seguretat dels veïns a les zones rurals”.

Per altra banda, Fernández, va referir-se al descens dels accidents de tràfic afirmant que “és una molt bona noticia. Pareix que poc a poc els conductors son més conscients de que s’ha de conduir d’una manera responsable i respectar totes les normes de tràfic”.

Més informació: