Els joves del Matarraña engeguen una revista i un programa de ràdio amb el suport econòmic de la Comarca


Etiquetes:


___________________________
comarquesnord.cat, Vall-de-roures
dimecres, 26 de maig de 2010

Els alumnes de l’Institut d’Educació Secundària de Vall-de-roures han engegat diferents projectes relacionats amb els mitjans de comunicació. L’edició bianual de la revista “+que jovenes” o un programa de ràdio setmanal en Ràdio Matarranya són algunes de les activitats que han realitzat amb la col·laboració de l’àrea de joventut de la Comarca del Matarranya.

El conseller de Política Territorial, Justícia i Interior del Govern d’Aragó, Rogelio Silva, ha conegut avui en l’Institut de Vall-de-roures totes aquestes iniciatives. El conseller ha destacat el bon treball que s’està fent amb els joves de la Comarca gràcies “a uns programes que fa pocs anys no existien”. A més de la revista +que joves o el programa en Radie Matarranya, els joves de l’institut han engegat antenes informatives per a les localitats de Valderrobres, Torre del Compte i Ráfales.

Paral·lelament, l’àrea de joventut de la Comarca ha desenvolupat l’obertura de centres o intercanvis juvenils dins del programa de Joventut en Acció. Actualment estan treballant en un viatge d’intercanvi a Finlàndia a la fi del mes de juny i principis de mes de juliol. Abans de visitar l’institut, Silva ha conegut de primera mà el treball que s’està fent en l’Oficina Tècnica d’Informació i Assessorament Urbanístic situada en la seu comarcal.

Més informació: