Aquesta setmana es coneixerà el cartell de l’Aplec


Etiquetes:


________________________
comarquesnord.cat, Vilafranca
dimecres, 14 d’abril de 2010

La Comissió organitzadora del 32è Aplec dels Ports, que es celebrarà a Vilafranca entre els dies 22 i 25 de juliol, decidirà aquesta setmana quin és el cartell guanyador del Concurs de Cartells anunciadors de la festa. Des de finals del mes de març es pot visitar l’exposició que s’ha fet amb els cartells i que es troba a l’edifici gòtic de l’Ajuntament.

Tal i com es publicava a les bases, els cartells havien de comptar amb una informació totalment necessària: 32è Aplec dels Ports. Vilafranca 2010 i la data de celebració, a més del lema de l’Aplec. ‘Tota pedra fa Aplec’.

L’Aplec 2010 de Vilafranca continua amb les activitats prèvies i per al 24 d’Abril es celebrarà la 3ª i darrera festa Pro-Aplec. Aquest proper cap de setmana, coneixerem el cartell que anunciarà la gran cita comarcal de l’estiu i el dissabte 17 tindrà lloc una conferència a càrrec de Josep Monferrer amb el títol ‘La indiscutibles pertinença de Vilafranca a la comarca de Els Ports’.

Més informació: